Vidres i miralls

Doble vidre Climalit

La família de vidres CLIMALIT està dissenyada per cobrir les necessitats de confort tèrmic, acústic, seguretat i estètica. El CLIMALIT és un sistema de vidre que es configura a mida de les necessitats específiques de cada client, reforçant diferents prestacions segons les necessitats.

CLIMALIT és un envidrament format per dos o més vidres, separats entre si per cambres d’aire. Proporciona un aïllament tèrmic, dues vegades superior al d’un vidre simple.

Entre les principals funcions dels vidres d’aquesta família estan:

Aïllament Tèrmic i Acústic
control Solar
climatització
Estalvi d’energia i contribució a la protecció del
medi ambient
Protecció física i blindatge

Instal·lacions Securit

Lluna o vidre imprès que sotmès a un tractament tèrmic de trempat adquireix un augment de la seva resistència als esforços d’origen mecànic i tèrmic. Després d’aquest tractament la lluna rep el nom de “SECURIT”. Totes les manufactures (osques, trepants, etc.) Han de realitzar abans de temperar el vidre, una vegada temperats qualsevol manufactura que es realitzés porduciría seu trencament. Únicament és realitzable després del temperat un lleuger matejat a l’àcid oa la sorra. En cas de trencament es fracciona en petits trossos no tallants eliminant el perill d’accidents.
· Aplicacions: envidraments amb perill per a les persones o subjectes a altes temperatures.

Tot tipus de vidres i miralls fets a mida

C/ Església, 1 - 08552 Taradell - Tel. i Fax. 93 812 65 76 - Mòbil 618 30 13 40

Created by einstic